Σουάρες: «Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου»

Βασίλης Μπαλατσός
Σουάρες

bet365

Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε πως η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του, καθώς έχει πάρει απόφαση να αποσυρθεί.

Στην τελευταία «στροφή» της καριέρας του έχει μπει ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουργουανός «killer» αποχώρησε το 2022 από την Ευρώπη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά από τα περάσματα του από τη Νασιονάλ, στην οποία είχε ανδρωθεί ποδοσφαιρικά και τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο έχει βρει την τελευταία του ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο 37χρονος πια σέντερ φορ ήταν καλεσμένος στο podcast «La Mesa de los Galanes» και αποκάλυψε πως η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του. Ο Σουάρες έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην οποία αγωνίζεται και ο Λιονέλ Μέσι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024, ενώ στο deal υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα μια χρονιά.

«Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα στην καριέρα μου. Η οικογένειά μου γνωρίζει ήδη την απόφασή μου. Δεν ξέρω ακόμα την ημερομηνία, αλλά αυτό είναι το τελευταίο βήμα της καριέρας μου ως παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

MLS Τελευταία Νέα