Κατράνης: Ανακοινώθηκε από τη Ρίαλ Σολτ Λέικ και... ντεμπουτάρει κόντρα στον Μέσι

Newsroom
Κατράνης: Ανακοινώθηκε από τη Ρίαλ Σολτ Λέικ και... ντεμπουτάρει κόντρα στον Μέσι

bet365

Παίκτης της Ρίαλ Σολτ Λέικ είναι με κάθε επισημότητα ο Αλέξανδρος Κατράνης, που ετοιμάζεται για το MLS και το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Και με τη... βούλα στο MLS ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο Έλληνας μπακ ανακοινώθηκε από τη Ρίαλ Σολτ Λέικ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ στο deal συμπεριλαμβάνεται και οψιόν ανανέωσης για 1+1 χρόνια. Οι Αμερικάνοι τον απέκτησαν με μεταγραφή από την Πιαστ Γκλίβιτσε της Πολωνίας.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο Κατράνης να πραγματοποιήσει ένα ονειρεμένο ντεμπούτο για τον εαυτό του, αφού την 1η αγωνιστική του MLS (22/02) η Ρίαλ Σολτ Λέικ αντιμετωπίζει τη «λαμπερή» Ίντερ Μαϊάμι των Μέσι, Σουάρες, Μπουσκέτς και Άλμπα.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι υπήρχε η πιθανότητα να έρθω σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα, με παγκοσμίως αναγνωρισμένες ομάδες και παίκτες, ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενος.

Επίσης, ο τρόπος που ολόκληρος ο οργανισμός της Ρίαλ Σολτ Λέικ με προσέγγισε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ήταν εκπληκτικός. Οπότε αυτό έκανε εύκολη την απόφασή μου. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που σε λίγες μέρες θα γνωρίσω τους προπονητές και το επιτελείο και θα είμαι έτοιμος να προπονηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες», ανέφερε ο Κατράνης στις πρώτες του δηλώσεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα