Ίντερ Μαϊάμι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Σουάρες

Νίκος Κικίδης
Σουάρες

bet365

Λιονέλ Μέσι και Λούις Σουάρες σμίγουν ξανά στη δύση της καριέρας τους, με την Ίντερ Μαϊάμι να ανακοινώνει την απόκτηση του Ουρουγουανού για μια σεζόν.

Το δίδυμο που κατέκτησε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη το 2015 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θέλει να αναβιώσει στιγμές ποδοσφαιρικής λάμψης αλλά και φιλίας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο λόγος φυσικά για τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει στην Ίντερ Μαϊάμι και να αποτελεί ξανά συμπαίκτης του Αργεντινού «μάγου».

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα του MLS τον απέκτησε ως ελεύθερο από τη Γκρέμιο στην οποία σημείωσε 26 γκολ και 17 ασίστ σε 53 συμμετοχές, συμπληρώνοντας πως η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους αφορά τη σεζόν 2024 (Φεβρουάριος - Δεκέμβριος) της αμερικανικής λίγκας.

Κάπως έτσι ο Λουίς Σουάρες ετοιμάζεται να σμίξει ξανά με τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, στην ίσως τελευταία στάση της καριέρας τους προτού κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά εξάταπα.

Την ίδια στιγμή το... μπλαουγκράνα παρεάκι μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς πέρα από τους Μέσι - Σουάρες στο Μαϊάμι συνεχίζουν επίσης την καριέρα τους και οι Σέρχιο Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα.

 

MLS Τελευταία Νέα