Ίντερ Μαϊάμι: Υπόσχεση στον Μέσι πως θα μπορέσει να αποχαιρετήσει τους φίλους της Μπαρτσελόνα

Newsroom
Καθοριστικός ο Μέσι για την Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας αποκάλυψε πως έδωσε τον λόγο του στον Λιονέλ Μέσι πως θα προσπαθήσει να του δώσει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα μέσω κάποιου αγώνα.

Ο Χόρχε Μας, συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Athlete's Club» πως όταν ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε για να έρθει στην αμερικανική ομάδα, εκείνος του έδωσε τον λόγο πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να του δώσει την δυνατότητα να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα.Αυτό θα συμβεί πιθανότατα μέσω κάποιου φιλικού αγώνα που θα γίνει μεταξύ των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λιονέλ Μέσι απουσιάζει αυτή την περίοδο από τα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι έχοντας χάσει τρία παιχνίδια ελέω τραυματισμού και όλοι προσμένουν πως και πως την επιστροφή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα αυτό:

«Του έδωσα τη δέσμευσή μου ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν τα επόμενα χρόνια, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του στη Βαρκελώνη. Είτε θα πάει εκεί η Ίντερ Μαϊάμι είτε θα οργανώσουμε κάποιο είδος αγώνα... Πάντα φιλοδοξούσα να φέρω τον Μέσι. Όλοι μού έλεγαν ότι ήμουν τρελός που πίστευα ότι θα έρθει στην Ίντερ Μαϊάμι. Τι καλύτερο από το να μπορεί να έρθει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο στο Μαϊάμι, που μπορεί να χαίρεται με τη γυναίκα του, με τα παιδιά του;!».

 

MLS Τελευταία Νέα