Ίντερ Μαϊάμι: Τρίτο σερί παιχνίδι εκτός ο Λιονέλ Μέσι

Newsroom
Καθοριστικός ο Μέσι για την Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Ο μεγάλος αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι, δεν αγωνίστηκε εναντίον της Νέας Υόρκης το Σάββατο (30/09) και οι φίλοι της ομάδας διερωτούνται πότε θα επιστρέψει.

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει εκτός για την Ίντερ Μαϊάμι με τον Αρεντινό να μην αγωνίζεται για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και το ερώτημα τώρα είναι πότε θα επιστρέψει ο στην αγωνιστική δράση; Η επιστροφή του pulga στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι δεν πρόκειται για έναν εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό, αλλά προφανώς εκτιμάται ότι πρέπει να προφυλαχθεί παραπάνω, πριν επιστρέψει στο γήπεδο.

Το Μαϊάμι ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής. Αυτό θα του παρείχε ουσιαστικά ένα μήνα ξεκούρασης/αποκατάστασης μεταξύ του τελευταίου του παιχνιδιού για το Μαϊάμι στις 20 Σεπτεμβρίου και του πρώτου αγώνα εντός έδρας εναντίον της Charlotte FC για το τέλος της σεζόν. Το Μαϊάμι θα παίξει στη συνέχεια εκτός έδρας στο Σικάγο την Τετάρτη το βράδυ πριν από έναν εντός έδρας αγώνα με το Σινσινάτι στις 7 Οκτωβρίου.

Μετά την ένταξή του στην Ίντερ Μαϊάμι στα τέλη Ιουλίου, ο Μέσι έπαιξε 600 λεπτά τον Αύγουστο, τα περισσότερα σε ένα μήνα, από τότε που έφυγε από τη Μπαρτσελόνα το 2019.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του Μέσι, ο Τάτα Μαρτίνο είπε ότι ο ήρωάς του «σίγουρα θα παίξει ξανά πριν από το τέλος της σεζόν», καθώς η Ίντερ Μαϊάμι θέλει να μπει στα πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας. Το Μαϊάμι ήταν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος όταν έφτασε ο Αργεντινός στην ομάδα και τώρα βρίσκεται στη 14η θέση σε 15 ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειας, πέντε βαθμούς εκτός πλέι οφ.

 

MLS Τελευταία Νέα