Μέσι: Στα 50-60 εκατομμύρια το συμβόλαιό του στην Ίντερ Μαϊάμι σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της

messi_argentinaaa

bet365

Σε συνέντευξή του στην El Pais, ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε την αξία του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την ομάδα της Φλόριντα, τονίζοντας πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία του Αργεντινού στο MLS για ολόκληρη τη λίγκα.

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι πρέπει να θεωρείται ο Λιονέλ Μέσι, ακόμα κι αν προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως. Από την πρώτη στιγμή που το σίριαλ με την Αλ Χιλάλ και την Μπαρτσελόνα τελείωσε και έγινε γνωστό πως ο 36χρονος θα αγωνιστεί στο MLS η ποδοσφαιρική Αμερική κινείται στους δικούς του ρυθμούς.

Η τελευταία απορία πολλών πάντως σχετικά με τη μεταγραφή του Μέσι στην ομάδα από τη Φλόριντα λύθηκε δια... στόματος του ιδιοκτήτη του συλλόγου. Αυτή αφορούσε τον μισθό του Pulga, τον οποίο ο 60χρονος αποκάλυψε μιλώντας στην El Pais.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, ο Μέσι θα λαμβάνει από την ομάδα περίπου 50-60 εκατομμύρια ευρώ ενώ προσέθεσε πως:

«Το 2019 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να φέρουμε τον Μέσι εδώ. Μπορεί να μετατρέψει το MLS στο δεύτερο ή τρίτο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Νομίζω πως θέλει να αφήσει το σημάδι του στη λίγκα και θα τα καταφέρει κι εκτός ποδοσφαίρου. Όταν αποσυρθεί θα πάρει κι ένα πακετό μετοχών του συλλόγου».

«Τρία χρόνια παλεύαμε. Τον 1,5 χρόνο πολύ έντονα. Είχαμε πολλές συζητήσεις με τον Χόρχε Μέσι, τελικά έκλεισε στα τέλη Μαΐου. Ο Μπέκαμ μίλησε μαζί του μόνο για τα ποδοσφαιρικά. Δεν θέλαμε να νιώσει πίεση. Μιλήσαμε στη Βαρκελώνη, στο Μαϊάμι, στο Ροσάριο, στην Ντόχα. Είδα όλο το Μουντιάλ στο Κατάρ, παρακολουθώντας την Αργεντινή. Η συμφωνία με την Apple ήταν πολύ σημαντικό για να κλείσει η το deal», δήλωσε στη συνέχεια ο Μας, ο οποίος ανέφερε επίσης πως η Ίντερ Μαϊάμι θα επιχειρήσει να φέρει όσο περισσότερους φίλους του Μέσι στην ομάδα, επιβεβαιώνοντας πως ήδη έχει μιλήσει και με τον Ζόρντι Άλμπα και με τον Σέρτζιο Μπουσκέτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα