Μέσι: Oπαδός ταξίδεψε 2.000 χιλιόμετρα για να δει τον pulga στο MLS αλλά εκείνος βρισκόταν στην Αργεντινή (vid)

Newsroom
messi

bet365

Έφτασε στο γήπεδο με μια ταμπέλα και παρακολούθησε ζωντανά το παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά ο Λιονέλ Μέσι βρισκόταν στην Αργεντινή!

Η τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλοί οπαδοί ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Αργεντινό σταρ και θα έκαναν τα πάντα για να δουν τον Μέσι ζωντανά στο γήπεδο. Αυτό έκανε και ένας Αμερικανός οπαδός, ο οποίος ταξίδεψε σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα για να πάει στη Φιλαδέλφεια, όπου η Ίντερ Μαϊάμι αγωνιζόταν κόντρα στην Philadelphia Union. Όμως το ταξίδι του ήταν μάταιο.

Πρώτον γιατί η Ίντερ Μαϊάμι έχασε με 4-1 και παραμένει τελευταία ούσα κατώτερη των περιστάσεων και για άλλη μια φορά παρουσιασε πολύ κακή αμυντική εικόνα, αλλά το χειρότερο δεν ήταν αυτό, αλλά ότι έφτασε στο γήπεδο, μαζί με μια αφίσα στην οποία εξιστορούσε εν συντομία το «κατόρθωμά» του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε διακοπές στην Αργεντινή!

Τόσο ο Μέσι όσο και ο Μπούσκετς, η υπογραφή του οποίου ανακοινώθηκε αυτή την Παρασκευή, δεν θα υπογράψουν με την ομάδα πριν από τις 5 Ιουλίου, όταν ανοίγει η θερινή περίοδος της αγοράς του MLS, και είναι πολύ πιθανό ότι το ντεμπούτο τους δεν θα γίνει πριν από τις 21 Ιουλίου.

 

MLS Τελευταία Νέα