Λιονέλ Μέσι: Η φόρμουλα της λίγκας για να υπογράψει τον Αργεντινό σταρ

lionel_messi

bet365

Σε μια πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών των συλλόγων του πρωταθλήματος, συμφώνησαν να προσπαθήσουν από κοινού να διεκδικήσουν την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι!

Οι σύλλογοι του MLS αποφάσισαν ότι όλοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ένα μέρος του μισθού του Λιονέλ Μέσι, προκειμένου ο αρχηγός της Αργεντινής να υπογράψει στο MLS! Αυτή είναι η λύση που βρήκαν τα κλαμπ του αμερικανικού πρωταθλήματος προκειμένου να καταστεί εφικτό ο pulga να αγωνιστεί στη λίγκα.

Άπαντες θα πληρώσουν ένα μέρος του μισθού και ο ίδιος είναι ελεύθερος να αποφασίσει πού επιθυμεί να αγωνιστεί. Αν θέλει να το κάνει στο Μαϊάμι, αν θέλει να πάει στο Λος Άντζελες ή αν προτιμά να ζήσει στη Νέα Υόρκη. Από αυστηρά εμπορική άποψη, οι σύλλογοι εκτιμούν ότι θα πλήρωναν για έναν παίκτη που δεν θα είχαν στις τάξεις τους, αλλά η παρουσία του και μόνο θα προκαλούσε αύξηση στην πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων: είναι άλλο πράγμα να πουλάς ένα προϊόν με τον Λίο και άλλο χωρίς αυτόν. Με αυτή τη φόρμουλα, ο Μέσι θα τους επέτρεπε να κάνουν ένα σημαντικό άλμα στην ποιότητα και τη διάδοση του αθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το 2026.

Ο Μέσι από την πλευρά του δεν έχει πει κουβέντα για όλο αυτό το σχέδιο που καταστρώθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η επιθυμία του εξακολουθεί να είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αποκάλυψε πως στο κλαμπ δουλεύουν πάνω στις ανανεώσεις των συμβολαίων τριών ποδοσφαιριστών προκειμένου να παραταθεί η παραμονή τους στο Παρίσι. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους: Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος και Κιλιάν Μπαπέ. Την ίδια στιγμή οι φίλοι της Μπαρτσελόνα ονειρεύονται τη μεγάλη επιστροφή του pulga στην Καταλονία.

 

MLS Τελευταία Νέα