Γιακουμάκης: Ανακοινώθηκε από την Ατλάντα με... αεροπειρατεία (vid)

Γιακουμάκης: Ανακοινώθηκε από την Ατλάντα με... αεροπειρατεία (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Γιακουμάκης: Ανακοινώθηκε από την Ατλάντα με... αεροπειρατεία (vid)

bet365

O Γιώργος Γιακουμάκης είναι με κάθε επισημότητα κάτοικος ΗΠΑ, καθώς η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την αγορά του από τη Σέλτικ. Στα 4,8 έκλεισε το deal, συμβόλαιο 3,5 ετών υπέγραψε ο Κρητικός επιθετικός.

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Γιώργου Γιακουμάκη ολοκληρώθηκε και με τη «βούλα». Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και παρουσίασε τον διεθνή Έλληνα σέντερ φορ, o οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών. Θυμίζουμε πως το deal ανάμεσα στους Αμερικανούς και την Σέλτικ έκλεισε στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ, με τη Φένλο να βάζει στα ταμεία της το 15%.

Οι Κέλτες αγόρασαν τον Κρητικό επιθετικό από τους Ολλανδούς το καλοκαίρι του 2021 αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σε 1,5 χρόνο στο «Celtic Park» μέτρησε 26 γκολ και δυο ασίστ σε 57 εμφανίσεις, βγήκε την προηγούμενη σεζόν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Σκωτίας με 13 γκολ και στέφθηκε πρωταθλητής.

Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού με ένα ευφάνταστο βίντεο με... αεροπειρατεία, «τρολάροντας» έτσι την κλοπή του μέσα από τα... χέρια της ιαπωνικής Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς.

«Λοιπόν, αυτή η δύσκολη στιγμή έφτασε! Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι! Αγάπησα και με αγάπησαν οι ασύγκριτοι, καταπληκτικοί οπαδοί της Σέλτικ! Ευχαριστώ πολύ! Θα είστε για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου! Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων! Αντίο», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του προς τους φίλους των Κελτών ο Γιακουμάκης.

 

MLS Τελευταία Νέα