Λυών - Μπρεστ 4-3: «Αλύγιστοι» και νικητές στη ματσάρα με πέναλτι στο... 90+16'

Επιμέλεια: Newsroom
Λυών - Μπρεστ 4-3: «Αλύγιστοι» και νικητές στη ματσάρα με πέναλτι στο... 90+16'

bet365

Σε ένα ματς που είχε τα πάντα, η Λυών επικράτησε με buzzer beater πέναλτι της Μπρεστ 4-3 και ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή.

Τι ματς ήταν αυτό; Λυών και Μπρεστ χάρισαν απλόχερα θέαμα σε ένα φοβερό παιχνίδι το οποίο είχε τα πάντα και είδε τους Λιονέ να επικρατού εν τέλει 4-3 εντός έδρας.

Ο Τολισό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό για τη Λυών, ωστόσο η Μπρεστ σε επτά λεπτά στο δεύτερο μέρος πέτυχε τρία γκολ με τον Μουνιέ (60') και τον Ντελ Καστίγιο (64' και 67') και έφερε τούμπα το ματς.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν λύγισαν, πίεσαν και δικαιώθηκαν, μειώνοντας με τον Λακαζέτ (70') και ισοφαρίζοντας με τον Ταλιαφίκο (79'). Ο Αργεντινός αποβλήθηκε... παρέα με τον Λι-Μελού της Μπρεστ στο 86' αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στη συνέχεια του φινάλε. Η Λυών στην τελευταία φάση του ματς κέρδισε το πέναλτι και ο Μέιτλαντ-Νάιλς στο... 90+16' ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να χαρίσει την τρελή νίκη στην ομάδα του.

Αγκαλιά με την παραμονή η Ναντ

Νίκη-παραμονής πήρε η Ναντ με αντίπαλο τη Χάβρη εκτός έδρας, χάρη στο γκολ του Μπάμπα στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+3'. Οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη για να καταφέρουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Ligue 1, εκεί που βρίσκονται με μικρή διαφορά πόντων οι Λοριάν και Μετς (26) και οι φιλοξενούμενοι με το τέρμα του Μπάμπα έφυγαν με το τρίποντο από το «Oceane».

Στενεύουν τα περιθώρια για την Κλερμόν

Κλερμόν και Μονπελιέ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και τα περιθώρια να στενεύουν... επικίνδυνα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται τελευταίοι και στο -4 από τη θέση των μπαράζ. Η Κλερμόν άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45+5’, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαμ, ωστόσο στο 56ο λεπτό του ματς ο Κουλιμπαλί ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα