Λιλ - Λανς 2-1: Ο Ζεγκρόβα «καθάρισε» στο Derby du Nord

Lille

bet365

Η Λιλ επικράτησε εντός έδρας της Λανς με 2-1 στο «Derby du Nord» με απόλυτο πρωταγωνιστή των δις σκόρερ Εντόν Ζεγκρόβα. Στην 3η θέση οι Λιλουά με 46 βαθμούς.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λιλ. Οι Λιλουά μετά τις διαδοχικές ισοπαλίες με Ρεν (2-2) και Μπρεστ (1-1) επικράτησαν εντός έδρα της Λανς με 2-1. Με το τρίποντο στο «Derby du Nord» οι γηπεδούχοι έπιασαν την 3η Μονακό στους 46 βαθμούς, με τους Μονεγάσκους να έχουν ματς λιγότερο, ενώ είναι στο +3 από την 5η Νις. Στην 6η θέση οι φιλοξενούμενοι με 42 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Εντόν Ζεγκρόβα, ο οποίος σκόραρε και τα δυο γκολ της ομάδας του. Στο 9' ο Μπενταλέμπ έβγαλε φανταστική βαθιά μπαλιά, ο Κοσοβάρος εξτρέμ κατέβασε εξαιρετικά, πάτησε περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Χάραλντσον έκανε τρομερή ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, έκανε διαγώνιο σουτ, ο Σαμπά απέκρουσε με το πόδι, αλλά ο Ζεγκρόβα πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0.

Η Λανς μπήκε στο ματς στο 78', όταν ο Γουαχί πάτησε περιοχή από διαγώνια θέση και με συρτό σουτ μείωσε σε 2-1. Η Λιλ κατάφερε να διαχειριστεί το παιχνίδι μέχρι το φινάλε και πήρε το τρίποντο στο ντέρμπι του γαλλικού βορρά.

Βαθμολογία

ligue 1 table

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα