Ανρί: «Ο Μπαπέ με έχει ήδη ξεπεράσει, ο Γκριεζμάν είναι ο πιο υποτιμημένος παίκτης»

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ - Ανρί

bet365

Μέλι έσταξε ο Τιερνί Ανρί για τον Κιλιάν Μπαπέ τον οποίον θεωρεί ήδη ανώτερό του, ενώ παράλληλα έπλεξε και το εγκώμιο του «υποτιμημένου» Γκριεζμάν.

Μόνο τα καλύτερα είχε τα να πει για τον Κιλιάν Μπαπέ ο Τιερί Ανρί. Με δεδομένο πως οι δυο τους μοιράζονται πολλά κοινά στο... play style, ο Γάλλος θρύλος ρωτήθηκε από την «Parisien» για τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως τον έχει ήδη ξεπεράσει από τα 25 του!

«Με έχει ήδη ξεπεράσει, το έχει κάνει. Ο Κίλιαν βρίσκεται ήδη στο μέλλον. Κι αυτό είναι καλό παρεμπιπτόντως επειδή μιλάμε για τη Γαλλία, για το ποδόσφαιρό μας και έχουμε έναν τύπο που μας εκπροσωπεί παντού» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανρί για τον ηγέτη της Γαλλίας, τον οποίο θέλει στο πλευρό του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παράλληλα ο τεχνικός της U-21 της Γαλλίας έπλεξε και το εγκώμιο του Αντουάν Γκριεζμάν, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο υποτιμημένο παίκτη που υπάρχει!

«Ο Κίλιαν είναι εξωπραγματικός, είναι τρελός. Αλλά μην ξεχνάτε και τον Γκριεζμάν που μας υπενθυμίζει ότι το να δουλεύεις είναι ταλέντο. Ο Γκριεζμάν είναι με διαφορά ο πιο υποτιμημένος παίκτης που υπάρχει.

Συχνά μιλάμε για τον Κίλιαν και δικαίως, αλλά ο Γκριεζμάν... δείτε τις πάσες και τα γκολ του. Πείτε μου ποιος άλλος στην ιστορία μπορεί να παίξει και τις τέσσερις θέσεις στην επίθεση σαν εκείνον. Δεν υπάρχουν πολλοί. Ο Γκριεζμάν είναι ένας από αυτούς».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα