Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 1-1: Έσωσε τα... προσχήματα στο 90+7' ο Ράμος

Ιάσονας Θεριός
goncalo_ramos_psg_1

bet365

Η Ρεν βρέθηκε αγκαλιά με το «διπλό» στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο οι Παριζιάνοι με «διασώστη» τον Γκονσάλο Ράμος απέσπασαν την ισοπαλία (1-1) στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Νίκη για... αστέρια η Μονακό κόντρα στη Λανς.

Γλίτωσε τα χειρότερα αλλά επέστρεψε στις γκέλες η Παρί Σεν Ζερμέν! Μετά από τρία σερί τρίποντα, οι Παριζιάνοι έμειναν στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρεν, σώζοντας μάλιστα τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ακόμα κι έτσι βέβαια, η... τρικλοποδιά δεν ήταν «ηχηρή» στην πορεία της ομάδας του Ενρίκε προς τον τίτλο, μιας και η πρωταθλήτρια παρέμεινε στο +11 από τη 2η Μπρεστ. Έχασαν την ευκαιρία για «διπλό» που θα τους ανέβαζε στις ευρωπαϊκές θέσεις οι Ρενέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να τη μετουσιώσει δημιουργικά και προβλημάτισε με την εικόνα της. Η ομάδα του Στεφάν δικαιώθηκε για το πλάνο της να χτυπήσει στην κόντρα και στο 33' ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με φανταστικό τελείωμα του Αμινέ Γκουιρί.

Το «πρόσωπο» της Παρί δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στο 65' ο Ενρίκε τράβηξε τα βλέμματα κάνοντας αλλαγή τον Κιλιάν Μπαπέ, για να περάσει στη θέση του τον Γκονσάλο Ράμος. Ο Πορτογάλος πάντως τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, αφού στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε από την άσπρη βούλα γλιτώνοντας - τουλάχιστον - την ομάδα του από την εντός έδρας γκέλα.

Σε τροχιά... αστεριών διά ποδός Μιναμίνο η Μονακό

Η Μονακό πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λανς (3-2) και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League, αφού στρογγυλοκάθεται πλέον στην 3η θέση της Ligue 1 και το -2 από τη 2η Μπρεστ. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μονεγάσκους ο Τακούμι Μιναμίνο που με το δέυτερο προσωπικό του τέρμα χάρισε στο 90+2' το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Μπάλογκαν είχε ανοίξει το σκορ στο 19', ο Ιάπωνας έκανε το 2-0 στο 30', αλλά η Λανς έφερε το ματς στα ίσα με τους Γουαχί (31') και Σαΐντ (77'). Ο Μιναμίνο ωστόσο «μίλησε» στο τέλος και έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά της Μονακό.

Τα αποτελέσματα της Ligue 1

Λανς - Μονακό 2-3
Χάβρη - Ρεμς 1-2
Νις - Κλερμόν 0-0
Τουλούζ - Λιλ 3-1
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 1-1

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα