Μπαπέ: Ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως θα αποχωρήσει από την Παρί

Μπαπέ: Ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως θα αποχωρήσει από την Παρί

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαπέ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ μετά τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσε και τους συμπαίκτες του πως σκοπεύει να φύγει από την ομάδα.

Η απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ειλημμένη. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε στη διοίκηση του κλαμπ πως δεν θα συνεχίσει και πλέον αυτή η εξέλιξη «κοινοποιήθηκε» και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίς Χόκινς του RMC ο Μπαπέ ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής (16/2) τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει στην Παρί μετά το τέλος της σεζόν. Θυμίζουμε πως το κλαμπ παρόλο που δεν έχει βγάλει ανακοίνωση έχει επιβεβαιώσει αυτή την εξέλιξη και με ενημέρωση της σε δημοσιογράφους.

Ο Μπαπέ σε 290 εμφανίσεις του με την Παρί έχει 243 γκολ, 105 ασίστ και έχει σηκώσει πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, ισάριθμα Super Cup Γαλλίας και δυο League Cup. Την τρέχουσα σεζόν έχει 31 γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα