Μαρσέιγ - Μονακό 2-2: Αλύγιστοι Μονεγάσκοι με εννιά παίκτες!

Newsroom
Μονακό

bet365

Η Μονακό έπαιζε από το 11΄με παίκτη λιγότερο, ολοκλήρωσε το ματς με εννιά πολεμιστές, αλλά κράτησε έως το τέλος απέναντι στη Μαρσέιγ (2-2) και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ούτε οι κόκκινες κάρτες δεν τη λύγισαν. Τι κι αν αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 11΄και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννιά πολεμιστές; Οι Μονεγάσκοι δεν πέταξαν ποτέ λευκή πετσέτα, άντεξαν στην πίεση της Μαρσέιγ και διέφυγαν από το «Βελοντρόμ» με το τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπεν Γιεντέρ στο 7΄, όμως η αποβολή του Μαριπάν μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ανέτρεψε τις ισορροπίες. Στο 38΄ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε για τους Μασσαλούς, όμως η Μονακό πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Αλιού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Μόλις πέντε λεπτά ωστόσο μετά την επιστροφή των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο η Μαρσέιγ βρήκε ξανά το γκολ με τον Μπαλέντρι για το 2-2. Στο 86΄ήταν η σειρά του Ζακάρια να αποβληθεί για τη Μονακό, η οποία πάντως άντεξε έως το τέλος και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της Ligue 1.

Τέσσερις βαθμούς από πάνω της και στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Νις, η οποία έβγαλε την υποχρέωση με νίκη 1-0 επί της Μετς. Το γκολ του αγώνα σημείωσε ο Γκεσάν με πέναλτι στο 77΄, διατηρώντας την ομάδα του σε τροχιά Champions League και προσωρινά στο -5 από την πρωτοπόρο Παρί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα