Μονακό: Ο Ριμπολόβλεφ βγάζει την ομάδα στο σφυρί μετά από 13 χρόνια!

Μονακό: Ο Ριμπολόβλεφ βγάζει την ομάδα στο σφυρί μετά από 13 χρόνια!

Νίκος Κικίδης
Ριμπολόβλεφ

bet365

Τέλος εποχής προμηνύεται για τη Μονακό, καθώς ο Ρώσος ιδιοκτήτης, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αποφάσισε να θέσει τον σύλλογο προς πώληση!

Σε νέα χέρια ετοιμάζεται να περάσει η Μονακό! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Foot Mercato», ο Ρώσος ιδιοκτήτης, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αποφάσισε να βγάλει στο... σφυρί τον γαλλικό σύλλογο και έδωσε εντολή στην τράπεζα Raine Group να αξιολογήσει τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων.

Έχοντας εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των Μονεγάσκων από το 2011, ο Ρώσος μεγιστάνας αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του με τον σύλλογο ο οποίος πλέον ετοιμάζεται να περάσει σε μια νέα εποχή.

Όπως προσθέτει μάλιστα το ρεπορτάζ του έγκριτου γαλλικού Μέσου, οι τελευταίες εξελίξεις προέκυψαν μετά από κάποιες κρούσεις που δέχθηκε ο Ριμπολόβλεφ για την πώληση της Μονακό, δίχως πάντως να κατονομάζονται οι υποψήφιοι επενδυτές.

Η διαδικασία πάντως πρόκειται να διαρκέσει αρκετούς μήνες και δεν αποκλείεται η πώληση του συλλόγου να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στο 2025. Θυμίζουμε πως επί εποχής Ριμπολόβλεφ, η Μονακό κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Γαλλίας στο 2017, ενώ την ίδια σεζόν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα