Παυλίδης: Η Ρεν έκανε πρόταση 10 εκατ. ευρώ, ζητάει 20 η Άλκμααρ, σύμφωνα με το Foot Mercato

pavlidis_alkmaar

bet365

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη σχεδιάζει η Ρεν, σύμφωνα με το Foot Mercato, χωρίς να δείχνει διαθέσιμη να ικανοποιήσει τις οικονομικές ανάγκες της Άλκμααρ. Σταθερά ενδιαφέρεται για τον Έλληνα φορ και η Μίλαν.

Η εξαιρετική κατάσταση του Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος διανύει ακόμα μια φοβερή χρόνια με την Άλκμααρ φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομά του για συλλόγους από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Τσέλσι, Φούλαμ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν φημολογείται πως τον παρακολουθούν, ενώ το πάντα έγκυρο Foot Mercato έβαλε δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του και τη Ρεν.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, η ομάδα από τη Βρετάνη έκανε προφορική πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα διεθνή και σκοπεύει να παλέψει για να τον κάνει δικό της. Θα χρειαστεί πάντως να... ανέβει πολύ οικονομικά, αφού η Άλκμααρ, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ζητά περίπου 20 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει. Ταυτόχρονα, η Μίλαν παραμένει «ψημένη» για τον Παυλίδη και εκτιμά το αγωνιστικό του προφίλ. Τη φετινή σεζόν ο 25χρονος μετρά 22 γκολ και 3 ασίστ σε 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα