Ligue 1: Η Λυών πήρε τεράστιο διπλό με 1-0 επί της Μονακό 

jefinho_lyon

bet365

Η Λυών πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με τη Μονακό με 1-0 χάρις στο τέρμα του Βραζιλιάνου φορ, Ζεφίνιο λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Σπουδαίο διπλό για τη Λυών στη Ligue 1 επί της Μονακό. Το τελικό 0-1 ήρθε από τα πόδια του Ζεφίνιο και συνιστά μεγάλη έκπληξη καθώς οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας στη Γαλλία και η Λυών στην 16η (και ενώ είχε βρεθεί ακόμα και ουραγός)!

Η γηπεδούχος Μονακό ξεκίνησε το ματς με τον Κον κάτω από τα δοκάρια, τους Σινγκό, Ζακαρία και Σαλισού στην άμυνα, στον άξονα τους Ντιατά, Φοφανά, Καμαρά και Γιακόμπς και πίσω από τον φορ Μπάλογκαν τους Μιναμίνο και Ακλιουσέ.

Η Λυών άρχισε τον αγώνα με τον Λόπες στο τέρμα, άμυνα με Τσαλέτα - Τσαρ, Λόβρεν και Ο'Μπράιεν, άξονα με Ταλιαφίκο, Τολισό, Κακερέ και Μάτα και τριάδα μπροστά με Τσερκί, Νουαμά και Λακαζέτ. Η Μονακό ήταν εκείνη που μπήκε πιο καλά στο ματς και απείλησε αισθητά την αντίπαλό της. Είχε και δοκάρι στο 53ο λεπτό μετά από προσπάθεια του Καμαρά.

Μία προσπάθεια που βρήκε την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού. Στο 76' ο Φοφανά ήταν απειλητικός στην επίθεση με κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω. Στο 85' ο Ζεφίνιο βρήκε δίχτυα για τη Λυών από θέση κοντά στο σημείο του πέναλτι.

Για τη φάση υπήρξε VAR Check για το εάν υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημά της. Ο Βραζιλιάνος έγινε ο πρώτος παίκτης της Λυών που σκόραρε 2 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς μετά τον Τσερκί που το είχε κάνει με τη Μονακό το 2021. Η Λυών βρέθηκε κοντά και στο 0-2 στο 90ό λεπτό όμως τελικώς το ματς έληξε στο 0-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα