Μαρσέιγ: Καταδίκασε την επίθεση των οπαδών της στο πούλμαν της Λυών

Νίκος Κικίδης
Λονγκόρια

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδίκασε την επίθεση των οπαδών της στο πούλμαν της Λυών εξέδωσε η Μαρσέιγ, η οποία παράλληλα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον τραυματία Φάμπιο Γκρόσο.

Αλγεινές εικόνες σημειώθηκαν στη Γαλλία, εκεί όπου μερίδα οπαδών της Μαρσέιγ επιτέθηκε με πέτρες στο πούλμαν της Λυών με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο του προπονητή των Λιονέ, Φάμπιο Γκρόσο!

Με την έκταση που πήραν τα επεισόδια το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων οδηγήθηκε φυσιολογικά σε αναβολή, στο τελευταίο επεισόδιο οπαδικής βίας που ταλανίζει το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά της η Μαρσέιγ καταδίκασε μέσω ανακοίνωσης τη συμπεριφορά των οπαδών της και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Γκρόσο μετά τον τραυματισμό του.

«Η Μαρσέιγ εκφράζει τη λύπη της για τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα γύρω από το στάδιο Orange Vélodrome, εναντίον του πούλμαν της επαγγελματικής ομάδας της Λυών, καθώς και των πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της. Ο σύλλογος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον προπονητή της Λυών, Φάμπιο Γκρόσο, και καταδικάζει έντονα αυτή τη βίαιη συμπεριφορά που δεν έχει θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στην κοινωνία.

Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα χάλασε και στέρησε από 65.000 οπαδούς την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο σύλλογος συμμορφώνεται με την απόφαση που έλαβε η Professional Football League και παραμένει στη διάθεσή της ώστε η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για αυτήν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο Vélodrome».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα