Μπόνο: «Το καλοκαίρι με προσέγγισαν Παρί, Ρεάλ και Μπάγερν»

Newsroom
BONO

bet365

Ο διεθνής Μαροκινός τερματοφύλακας βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων το περασμένο καλοκαίρι μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Hot όνομα για κάποιους από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης ήταν ο Γιασίν Μπόνο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο διεθνής Μαροκινός τερματοφύλακας άφησε τη Σεβίλλη, το «κλαμπ της καρδιάς» του, το περασμένο καλοκαίρι με την οποία κέρδισε δύο φορές το Europa League, αλλά όχι για να φτάσει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Ο Μπόνο προτίμησε να αναλάβει την εστία της Αλ Χιλάλ, λίγες μέρες μετά τον Νεϊμάρ, με τον οποίο θα μπορούσε να παίξει στο... Παρίσι.

Ο Μαροκινός τερματοφύλακας μίλησε για τις προσεγγίσεις που έλαβε μετά από ένα πολύ επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποίησε στο Κατάρ. «Όσον αφορά την Παρί, τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπάγερν Μονάχου, ναι, υπήρξαν επαφές με αυτές τις τρεις ομάδες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήμουν μια από τις επιλογές για αυτούς τους συλλόγους. Αλλά όπως ξέρετε, στο ποδόσφαιρο, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να συμβαίνει ή όχι. Είμαι τυχερός σήμερα που βρίσκομαι σε έναν σύλλογο όπως η Αλ-Χιλάλ, όπου είμαι χαρούμενος και όπου πάνω από όλα ήμουν η κύρια επιλογή τους. Άρα, νιώθω την ευθύνη να του δώσω τα μέγιστα».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα