Μπορντό: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ριέρα

Newsroom
Ανέλαβε επίσημα νέος προπονητής στην Μπορντό ο Ριέρα

bet365

Τις τύχες της Μπορντό ανέλαβε και επίσημα ο Άλμπερτ Ρίερα, που είχε περάσει και ως ποδοσφαιριστής από τον γαλλικό σύλλογο.

Στην Μπορντό θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός είχε προκύψει τις τελευταίες μέρες να προλάβειπως βρισκόταν πολύ κοντά στο deal με την Μπορντό, κάτι που τελικά συνέβη.

Ο Ριέρα ανέλαβε την τρίτη διαφορετική ομάδα της καριέρας του ως πρώτος προπονητής μετά τις Τσέλιε και Ολίμπια από την Σλοβενία. Είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στην Γαλατάσαραϊ ως βοηθός τον Γενάρη του 2022, όπου κι έμεινε μόλις για ένα εξάμηνο.

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει δύο τίτλους μέχρι στιγμής, ένα νταμπλ στην Σλοβενία με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας τη σεζόν 2022-2023. Το καλοκαίρι πήγε στην Τσέλιε, όμως μεσα σε λίγους μήνες του παρουσιάστηκε το πρότζεκτ της Μπορντό κι έτσι αποχώρησε.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ριέρα έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την γαλλική ομάδα για μία διετία (2003-2005). Οι Γιρονδίνοι είχαν πληρώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν από την Μαγιόρκα κι έπειτα τον πούλησαν 3 εκατ. στην Εσπανιόλ.

Στην χώρα μας είναι γνωστός από το πέρασμα που είχε ως ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-2011.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα