Μαρσέιγ: Το σκέφτεται για... στροφή 180 μοιρών με Τούντορ, τρεις μήνες μετά το «διαζύγιό» τους!

Ο Τούντορ αποχωρεί από τη Μαρσέιγ μετά από μια σεζόν

bet365

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος της ΑΕΚ, Μαρσέιγ, εξετάζει, σύμφωνα με τη La Provence, το ενδεχόμενο να χτυπήσει την πόρτα του Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο τον περασμένο Ιούνιο για την τεχνική της ηγεσία.

Δεν είναι απίθανο να κάνει... στροφή 180 μοιρών η Μαρσέιγ στο θέμα του προπονητή. Η ομάδα που η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League βρίσκεται σε κατάσταση χάους, με ένα πανάκριβο ρόστερ δίχως προπονητή και τον πρόεδρό της να δέχεται απειλές για τη ζωή του αλλά εν τέλει να παραμένει στο τιμόνι.

Πρώτο βήμα για την επαναφορά της κανονικότητας είναι φυσικά η εύρεση κόουτς και ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Κριστόφ Γκαλτιέ, υπάρχει η πιθανότητα οι Μασσαλοί να επιστρέψουν σε ένα γνώριμο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Ίγκορ Τούντορ, τον οποίο, σύμφωνα με La Provence, εξετάζει για την τεχνική της ηγεσία. Το... παράδοξο πάντως είναι πως ο Κροάτης τεχνικός αποχώρησε με δική του απόφαση από τον σύλλογο τρεις μήνες πριν, στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Τούντορ είχε κάτσει στον πάγκο της ομάδας για 48 παιχνίδια με απολογισμό 27 νίκες, 7 ήττες και 14 ισοπαλίες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα ονόματα των Ζουλιέν Λοπετέγκι και Ρουντ Φαν Νίστελρόι έχουν επίσης τεθεί επί τάπητος από τη διοίκηση των Μασσαλών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα