Αουγκούστο μεταγραφή: Ανακοινώθηκε από τη Ναντ με video Καντονά για το... Jogo Bonito

Βασίλης Μπαλατσός
Αουγκούστο

bet365

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Ναντ, καθώς οι Γάλλοι ανακοίνωσαν την μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Τούμπα ο Βραζιλιάνος χαφ θα συνεχίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Ναντ, καθώς τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και τα Καναρίνια ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το κλαμπ της Ligue 1 τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ στα έξι εκατομμύρια ευρώ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20% ενώ η πρώην ομάδα του, Κορίνθιανς, εισέπραξε ανάλογο ποσό. Ο Αουγκούστο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε μαζί με τον συμπατριώτη του Μαρκίνιος, με ένα video του Καντονά για το «Jogo Bonito».

Συνολικά ο Αουγκούστο μέτρησε 126 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα, 12 γκολ, εννέα ασίστ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2021. Στην τελευταία του σεζόν στην Ελλάδα μέτρησε 36 εμφανίσεις πέντε γκολ και δυο ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην Ναντ.

Ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2019. Έπαιξε σε 126 ματς, σκόραρε 12 φορές, μοίρασε εννιά ασίστ, κατέκτησε ένα κύπελλο Ελλάδος και έφτασε μέχρι τους 8 του UEFA Conference League 2021-22 με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η παρουσία του Brazilero στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα