Μπορντό: Η ομάδα του Μισελέν έχασε στα χαρτιά το ματς με τη Ροντέ και παρέμεινε στη Ligue 2

Μπορντό: Η ομάδα του Μισελέν έχασε στα χαρτιά το ματς με τη Ροντέ και παρέμεινε στη Ligue 2

bet365

Η Μπορντό έχασε το ματς με τη Ροντέ στα χαρτιά λόγω της επίθεσης οπαδού σε ποδοσφαιριστή και η ομάδα του δανεικού από την ΑΕΚ, Κλεμάν Μισελέν, έχασε την άνοδο με την Μετς.

Η Μπορντό τελικά δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στο γήπεδο την άμεση επάνοδο της στη Ligue 1. Οι Γιρονδίνοι ήθελαν νίκη στην έδρα του κόντρα στη Ροντέ για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία, όμως στο 22' ο Μπουαδές άνοιξε το σκορ και κατά τους πανηγυρισμούς του ένας οπαδός τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω.

Το ματς διακόπηκε οριστικά και το αθλητικό δικαστήριο εν τέλει κατοχύρωσε το ματς στους φιλοξενούμενους με 0-3. Η Μπορντό θα αγωνιστεί και του χρόνου στην Ligue 2 και η Μετς πήρε το εισιτήριο της ανόδου. Από την πλευρά της η Ροντέ με αυτό το τρίποντο εξασφάλισε την παραμονή της και «έριξε» την Ανεσί.

Θυμίζουμε πως ο αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπορντό με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ο Κλεμάν Μισελέν. Ο Γάλλος δεξιός μπακ μέτρησε 26 εμφανίσεις, με τρεις ασίστ. Οι Γιρονδίνοι διαθέτουν και οψιόν για την αγορά του από την Ένωση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα