Παρί Σεν Ζερμέν: Στην λίστα της οι Τσάμπι Αλόνσο και Λουίς Ενρίκε

Παρί Σεν Ζερμέν: Στην λίστα της οι Τσάμπι Αλόνσο και Λουίς Ενρίκε

Παρί Σεν Ζερμέν: Στην λίστα της οι Τσάμπι Αλόνσο και Λουίς Ενρίκε

bet365

Η φετινή σεζόν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και οι φήμες για τον επόμενο προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν δεν σταματούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά γράφτηκαν τα ονόματα των Τσάμπι Αλόνσο και Λουίς Ενρίκε.

Δύο νέους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψαν το «RMC» και η «Parisien». Το πρώτο εκ των δύο γαλλικών μέσων αναφέρθηκε στο όνομα του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος, όμως, είχε ξεκαθαριστεί πριν λίγο καιρό πως θα παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η διοίκηση των Παριζιάνων έχει ενθουσιαστεί με την δουλειά του Ισπανού τεχνικού στις «ασπιρίνες», όχι τόσο με τα αποτελέσματα μόνο, όσο με το αγωνιστικό τους στυλ.

Έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές, αλλά υπάρχουν δύο βασικά εμπόδια για την περίπτωσή του. Πρώτον πως δεν θέλει να αποχωρήσει τώρα από την Λεβερκούζεν τούτη τη σεζόν και δεύτερον πως αν αποφασίσει να το κάνει θα ήταν για την θέση του προπονητή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το δεύτερο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια από την «Parisien», πέρα από τα ήδη υπάρχοντα των Μουρίνιο, Τιάγκο Μότα και Αμπέλ Φερέιρα, οι Παριζιάνοι εξετάζουν κι εκείνο του Λουίς Ενρίκε. Πρόκειται για μία προοπτική που βρίσκει αρκετή υποστήριξη στα ενδότερα της διοίκησης της ομάδας. Το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου υποστηρίζει πως η διάψευση του ατζέντη του δεν σημαίνει κάτι και πως η Παρί κάνει κανονικά επαφές, ωστόσο δεν παίζει μόνη της για την περίπτωσή του, αφού υπάρχει και η Νάπολι.

Παράλληλα, γράφτηκε και για τους Παριζιάνους και το όνομα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος σύμφωνα με την Βερόνικα Μπρουνάτι, είναι σε συζητήσεις με την γαλλική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως προς το παρόν ο Κριστόφ Γκαλτιέ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας κι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν θα παραμείνει στα ηνία της ομάδας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα