Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Ο Μπαπέ την έστειλε αγκαλιά με τον τίτλο!

Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Ο Μπαπέ την έστειλε αγκαλιά με τον τίτλο!

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ

bet365

Με τον Μπαπέ να υπογράφει τη νίκη με 2-1 επί της Οσέρ η Παρί έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο της Ligue 1, τον οποίο μπορεί να κλειδώσει οριστικά την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Στρασμπούρ.

Μόνο με... θαύμα θα χάσει τον φετινό τίτλο η Παρί Σεν Ζερμέν! Με τον Κιλιάν Μπαπέ να χτίζει βάσεις νίκης από το πρώτο δεκάλεπτο, οι Παριζιάνοι πέρασαν με το διπλό από την έδρα της Οσέρ (1-2) και πρακτικά ξεδιάλυναν οποιαδήποτε αμφιβολία για τον φετινό πρωταθλητή.

Μπαίνοντας στον αγώνα με το πόδι πατημένο στο γκάζι οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6΄χάρη στο όμορφο τελείωμα του Μπαπέ στη γωνία, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μέσι σέρβιρε στον Γάλλο που ολοκλήρωσε άψογα τη φάση για το 2-0. Πολύ γρήγορα η Παρί είχε χτίσει σκορ ασφαλείας απέναντι στους γηπεδούχους, οι οποίοι ωστόσο έδωσαν ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι στο ξεκίνημα του β΄μέρους.

Αφού προειδοποίησε σε προσπάθεια του Ράβελσον που τράνταξε το δοκάρι (38΄), η Οσέρ τελικά μείωσε στο 51΄με τον Σιναγιόκο για το 2-1. Παρόλα αυτά η Παρί κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τέλους και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον εκτεθειμένο Μπαπέ, όμως το VAR τελικά του στέρησε το χατ τρικ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Ντανίλο, Ζαϊρ Έμερι, Μπερνάτ, Βεράτι, Φαμπιάν Ρουίθ (79΄Ρενάτο Σάντσες), Μέσι, Μπαπέ, Εκιτικέ (55΄Βιτίνια)Αποτελέσματα Ligue 1:

Κλειδώνει το Champions League η Λανς

Διπλό που την έφερε προ των πυλών του επόμενου Champions League πανηγύρισε η Λανς, η οποία λύγισε με ανατροπή 3-1 τη Λοριάν και αποσπάστηκε στο +5 από τη Μαρσέιγ στη δεύτερη θέση. Παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων με τον Φαβρ (5΄), η Λανς αντέδρασε άμεσα και γύρισε τούμπα το ματς με γκολ των Σοτοκά (20΄) και Τόμασον (25΄). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φοφανά στο 87΄.

Αποτελέσματα Ligue 1:

Αζαξιό - Ρεν 0-5
Μπρεστ - Κλερμόν 2-1
Νις - Τουλούζ 0-0
Ρεμς - Ανζέ 2-2
Τρουά - Στρασμπούρ 1-1
Λοριάν - Λάνς 1-3
Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Η βαθμολογία της Ligue 1

Βαθμολογία

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα