Λιλ - Μαρσέιγ 2-1: Ανατροπή και τρίποντο Ευρώπης για τους Λιλουά

Newsroom
Λιλ - Μαρσέιγ 2-1: Ανατροπή και τρίποντο Ευρώπης για τους Λιλουά

bet365

Κομβική νίκη για τη Λιλ, η οποία επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Μαρσέιγ και παρέμεινε στην πέμπτη θέση της Ligue 1. Επιστροφή στις νίκες για τη Μονπελιέ που βύθισε τη Ναντ.

Επόμενη στάση... Ευρώπη για τη Λιλ, η οποία επιβλήθηκε 2-1 με ανατροπή της Μαρσέιγ και παρέμεινε στην 5η θέση της Ligue 1. Παρά το προβάδισμα των Μασσαλών με τον Κλάους στο 29΄, οι Λιλουά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 49΄ο Ντέιβιντ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα, προτού ο Μπαμπά φέρει τούμπα τα δεδομένα για να γράψει το τελικό 2-1 που έφερε τους γηπεδούχους προ των πυλών του Conference League.

Νωρίτερα η Μονπελιέ πανηγύρισε άνετη νίκη με 3-0 επί της Ναντ, την οποία βύθισε στη ζώνη του υποβιβασμού. Τον δρόμο της νίκης άνοιξε ο Φέρι στο 38΄, με τον Νορντίν να γράφει το 2-0 στο 47΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σακό στο 88΄.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα