Μαρσέιγ - Ανζέ 3-1: Στο... κυνήγι της Λανς με ανατροπή

marseille_winnnn

bet365

Η Μαρσέιγ γύρισε τούμπα το ματς απέναντι στην Ανζέ κι αφού επικράτησε 3-1 εντός έδρας πλησίασε ξανά τη 2η Λανς στους δύο βαθμούς διατηρώντας τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League. «Μοιρασιά» για Μονακό και Λιλ, χαμένη ευκαιρία της Λυών.

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η Μαρσέιγ, η οποία, παρ'ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 3-1 την Ανζέ και επανέφερε την απόστασή της από τη 2η Λανς στους δύο βαθμούς. Έτσι οι Μασσαλοί συνεχίζουν να έχουν ελπίδες για απευθείας έξοδο στο Champions League. Ο Σιμά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 28', ωστόσο η ομάδα του Τούντορ έδειξε τα δόντια της, γύρισε το ματς και έφτασε στο τρίποντο. Ο Σάντσες ισοφάρισε στο 34' και ο Παγιέ έκανε το 2-1 στο 48', με τον Βερετού στο 77' να διαμορφώνει το τελικό σκορ από την άσπρη βούλα.

«Λευκή» ισοπαλία για Μονακό και Λιλ, απομακρύνεται η Ευρώπη για τη Λυών

Η Μονακό και η Λιλ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Πριγκιπάτο με το μεταξύ τους 0-0 να βγάζει... κερδισμένους τους Μονεγάσκους. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και να μην αποφεύγουν τη «λευκή» ισοπαλία. Η Μονακό έτσι διατήρησε την απόστασή τους από τους Λιλουά στους πέντε βαθμούς και εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την 4η θέση.

Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχασε η Λυών, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Κλερμόν και έμεινε 7η στο -4 από την 5η θέση που οδηγεί στο Conference League. Τα δύο τέρματα του Κιεΐ στο 25' και το 65' «έσβησαν» το τέρμα του Λακαζέτ από το 22', ενώ ο Γάλλος στις καθυστερήσεις αστόχησε σε πέναλτι που θα έσωζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα αποτελέσματα της ημέρας (14/05)

Μαρσέιγ - Ανζέ 3-1
Μονακό - Λιλ 0-0
Κλερμόν - Λυών 2-1
Μπρεστ - Οσέρ 1-0
Μονπελιέ - Λοριάν 1-1
Ρεν - Τρουά 4-0
Τουλούζ - Ναντ 0-0

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα