Παρί Σεν Ζερμέν - Αζαξιό 5-0: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο με πεντάρα!

Παρί Σεν Ζερμέν - Αζαξιό 5-0: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο με πεντάρα!

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ διέλυσε με εντός έδρας πεντάρα (5-0) την Αζαξιό και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος. Ξεμπερδεύει με την παραμονή του στην κατηγορία το Στρασβούργο.

Αγκαλιά με ακόμη ένα πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν! Ίσως ο όλος οργανισμός του συλλόγου να μην άφησε πίσω του την... τοξικότητα του τελευταίου καιρού, με τους Μέσι και Γκαλτιέ να αποδοκιμάζονται πριν την έναρξη του ματς, ωστόσο στο χορτάρι οι Παριζιάνοι έκαναν πάρτι και άπλωσαν το χέρια τους στο αγαπημένο τους στέμμα.

Οι πρωτοπόροι της Ligue 1 σκόρπισαν με άνετη εντός έδρας πεντάρα τη 18η Αζαξιό, που αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία, και επέστρεψαν στο +6 από τη Λανς, κάνοντας σημαντικό βήμα για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή το πάνω χέρι και θέλησαν να τελειώσουν το ματς με... συνοπτικές διαδικασίες. Ο Ρουίθ με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό και στο 33' ο Χακίμι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Κιλιάν Μπαπέ να... αναλαμβάνει τη συνέχεια του πάρτι.

Ο Γάλλος σταρ έκανε το 3-0 στο 47' μετά από φάση διαρκείας και επτά λεπτά αργότερα με τρομερό βολέ κεραυνοβόλησε προς τα αντίπαλα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με αυτογκόλ στο 73' ο Γιουσούφ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες μιας και Χακίμι και Μανγκανί αποβλήθηκαν μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

«Ανάσα» για το Στρασβούργο

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει στην έδρα του το Στρασβούργο, το οποίο υπέταξε με 2-0 τη Νις και ανέβηκε στο +6 από τη 17η Ναντ και τη ζώνη του υποβιβασμού. Στην 8η θέση συνεχίζουν οι Νικαιώτες. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Χαμπίμπ Ντιαλό, ο οποίος με δύο γκολ στο 1ο και το 59ο λεπτό υπέγραψε το τρίποντο της ομάδας του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα