Στρασβούργο - Λυών 1-2: Ανατροπή και τρίποντο... Ευρώπης

Ιάσονας Θεριός
Στρασβούργο - Λυών 1-2: Ανατροπή και τρίποντο... Ευρώπης

bet365

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πήρε η Λυών στην έδρα του Στρασβούργου (2-1) και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, μόλις τρεις βαθμούς από την 5η Λιλ και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Συνεχίζει την... ανάβασή της η Λυών! Οι Λιονέ, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, επικράτησαν τελικά του Στρασβούργου, 2-1 εκτός έδρας και βρέθηκαν στην 7η θέση της Ligue 1 στο -3 από τη Λιλ, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Σανσόν, αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Μέσα σε τέσσερα μόλις λεπτά μάλιστα μετά τη συμπλήρωση της μισής ώρας, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα τέρματα της νίκης. Στο 32' ο Λουκεμπά έφερε από κοντά το ματς στα ίσα και στο 36' ο Κακερέ με ωραίο τελείωμα πέτυχε το γκολ που χάρισε στη Λυών το τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα