Νεϊμάρ: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Σάντος, μία μέρα θα επιστρέψω» (vid)

Νεϊμάρ: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Σάντος, μία μέρα θα επιστρέψω» (vid)

Νεϊμάρ: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Σάντος, μία μέρα θα επιστρέψω»

bet365

Ο Νεϊμάρ επισκέφθηκε την Βραζιλία και το Σάο Πάολο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του Σάντος κόντρα στην Αουντάξ για το Κόπα Σουνταμερικάνα δηλώνοντας πως μία μέρα θα επιστρέψει στην ομάδα, που την νιώθει σαν το σπίτι του.

Ο Νεϊμάρ,που έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού που υπέστη, ταξίδεψε στην Βραζιλία και το Σάο Πάολο για να δει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης του Σάντος, η οποία αντιμετώπιζε την Άουνταξ Ιταλιάνο από την Χιλή για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποθεώθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ενώ δήλωσε στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «ge.globo» πως σκοπεύει μία μέρα να γυρίσω στην ομάδα που τον ανέδειξε, αφού είναι εκείνη που του έδωσε τα πάντα και την νιώθει σαν στο σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεϊμάρ για την Σάντος:

«Μία μέρα θα γυρίσω, θα επιστρέψω σύντομα...Είναι πολύ όμορφα που είμαι πίσω στο σπίτι μου. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου, είμαι χαρούμενος που γύρισα μετά από 10 χρόνια. Ήρθα εδώ για να στηρίξω τη Σάντος. Είναι το κλαμπ που μου έδωσε τα πάντα, άνοιξε τις πόρτες του για εμένα και την οικογένειά μου, που με αποκάλυψε στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα