Μέσι: Απέρριψε την μυθική πρόταση της Αλ Χιλάλ

lionel_messi

bet365

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο του TYC Sports o Λιονέλ Μέσι απέρριψε την αστρονομική πρόταση της Αλ Χιλάλ και έχει βάλει ως στόχο την παραμονή του στην Ευρώπη.

Θεωρητικά η πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι είναι μία από αυτές που δεν μπορεί κάποιος να την αρνηθεί, όμως ο Αργεντινός έχει άλλη άποψη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του TYC Sports, Γκαρσία Γκρόβα, ο Pulga είπε μεγάλο «όχι» στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Χιλάλ ήταν πρόθυμη να κάνει τον αρχηγό της Αλμπισελέστε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος, δίνοντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτή του την κίνηση ο Μέσι δείχνει πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, το σενάριο της ανανέωσης περισσότερο απομακρύνεται παρά πλησιάζει και η Μπαρτσελόνα είναι στη... γωνία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα