Οσιμέν: Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ και παίκτες για τον «killer» της Νάπολι

Οσιμέν: Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ και παίκτες για τον «killer» της Νάπολι

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «RMC» η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα για να κάνει δικό της τον επιθετικό της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Βίκτορ Οσιμέν θα είναι από τα πλέον «καυτά» ονόματα στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ της Νάπολι βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έρικ Τεν Χαγκ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο παιχνίδι βρίσκεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να κλείσει ακόμα μια χρυσή μεταγραφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γάλλου δημοσιογράφου του «RMC», Φαμπρίς Οκίνς μετά από εισήγηση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου Λουίς Κάμπος η διοίκηση των Παριζιάνων προτίθεται να προσφέρει στους Ναπολιτάνους 100 εκατομμύρια ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα με τον Μάουρο Ικάρντι και τον Γκονσάλο Παρέδες να βρίσκονται στην «transfer list».

Οι Παρτενοπέι αγόρασαν τον Οσιμέν τον Σεπτέμβριο του 2020 από τη Λιλ αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ. O 24χρονος επιθετικός την τρέχουσα σεζόν μετράει 29 εμφανίσεις με 25 γκολ και πέντε ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 21 γκολ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα