Σέρχιο Ράμος: «Χρυσώνει» τον Ισπανό αμυντικό η Αλ Χιλάλ!

Newsroom
Σέρχιο Ράμος: «Χρυσώνει» τον Ισπανό αμυντικό η Αλ Χιλάλ!

bet365

Σύμφωνα με την «L'Équipe», η Αλ Χιλάλ προσφέρει 30 εκατομμύρια καθαρά ετησίως στον Σέρχιο Ράμος, ποσό που δεν μπορεί ούτε να πλησιάσει η Παρί Σεν Ζερμέν που «κυνηγάει» την ανανέωση του συμβολαίου του.

Με πρακτικά τίποτα να διακυβεύεται, εκτός από την εξασφάλιση του τίτλου της Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να ασχοληθεί με την επόμενη σεζόν. Στις όχθες του Σηκουάνα οι επικεφαλής των Παριζιάνων όμως έχουν πονοκεφάλους σχετικά με δύο παίκτες, τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος. Για τον πρώτο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αν και η απαισιοδοξία έχει εγκατασταθεί στην ομάδα του Παρισιού, και για τον δεύτερο υπάρχει επίσης αβεβαιότητα.

Ο σύλλογος δεν έχει κάνει ακόμη πρόταση ανανέωσης στον Ανδαλουσιανό αμυντικό και η διαδικασία, που αναμένεται να είναι μακρά, έχει αναβληθεί για το τέλος της σεζόν. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε ότι τα χρήματα από τη Σαουδική Αραβία έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «L'Équipe», η Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, πολύ περισσότερα από αυτά που λαμβάνει στο Παρίσι και συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Η αραβική χώρα επιδιώκει -όπως είναι γνωστό- να προσελκύσει μεγάλα αστέρια για να προβάλει το ποδόσφαιρο της παγκοσμίως. Όπως έκανε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον Δεκέμβριο. Από πλευράς του ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός φέρεται να μην έχει αποφασίσει το παραμικρό για το μέλλον του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα