Παρί Σεν Ζερμέν: Η έξοδος σε κλαμπ της Μαδρίτης μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Η έξοδος σε κλαμπ της Μαδρίτης μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Η έξοδος σε κλαμπ της Μαδρίτης μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ!

bet365

Η πειθαρχία και το θετικό κλίμα παραμένουν άγνωστες λέξεις στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, με το «RMC» να αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάζεται... ξενερωμένος στις προπονήσεις και πως οι συμπαίκτες του πέρυσι κανόνισαν νυχτερινή έξοδο στη Μαδρίτη μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ!

Το star system που χαρακτηρίζει την εποχή Κατάρ της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει ευχή και κατάρα. Μπορεί στον τομέα του branding και της παγκόσμιας εμβέλειας ο παριζιάνικος σύλλογος να θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους και να έχει σημειώσει άλματα προόδου, στο χορτάρι όμως οι ανυπότακτοι αστέρες και το αντι-ομαδικό κλίμα παραμένουν παθογένειες που στερούν από τη διοίκηση του συλλόγου την πολυπόθητη ευρωπαϊκή επιτυχία.

Με δεδομένο έναν ακόμα πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League και το μέλλον ορισμένων πρωτοκλασάτων ονομάτων στον «αέρα» (Μέσι, Νεϊμάρ), το γαλλικό RMC μπήκε στη διαδικασία να αναλύσει το μαύρο κουτί της Παρί και από τα ευρήματά του αποδεικνύεται ότι ούτε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, όπως και οι προκάτοχοί του μέχρι τώρα, δεν μπορεί να βάλει τάξη στα αποδυτήρια και να χαλιναγωγήσει την πλειάδα ακριβοπληρωμένων σταρ που έχει στα χέρια του.

Το γαλλικό Μέσο αναφέρει συγκεκριμένα πως νωρίτερα μέσα στη σεζόν ένας παίκτης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα αλλά γλίτωσε μόνο με μία επίπληξη από διοικητικό στέλεχος, δείγμα ότι προπονητής και τεχνικός διευθυντής (Λουίς Κάμπος) δεν μπορούν να επιβάλλουν από μόνοι τους τη δέουσα πειθαρχία. Ο Γάλλος τεχνικός, μάλιστα, προστατεύεται από τον Πορτογάλο συνεργάτη του και δεν επιπλήττει ανοιχτά τους παίκτες προκειμένου να μην προκαλέσει περαιτέρω «αναταράξεις».

Ο γενικότερος εκνευρισμός και το αρνητικό κλίμα, πάντως, έχουν επηρεάσει και τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ, ο οποίος μοιάζει αμφίβολο πως θα συνεχίσει στην Παρί και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με πηγές από το εσωτερικό της Παρί παρουσιάζεται ξενερωμένος στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, έχοντας χαρακτηριστικά αρνηθεί σε πρόσφατη προπόνηση να μείνει στον αγωνιστικό χώρο σε μια προαιρετική άσκηση. Σε περασμένο περιστατικό, φέρεται να αποχώρησε πριν το τέλος της προπόνησης επειδή θεωρούσε εντελώς άσκοπη μία άσκηση του Κριστόφ Γκαλτιέ για το τελείωμα των φάσεων.

Παρ' όλα αυτά, το πλέον εξωφρενικό και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Παρί ως οργανισμό συνέβη την περασμένη σεζόν. Σύμφωνα με το «RMC», οι παίκτες των Παριζιάνων είχαν κανονίσει νυχτερινή έξοδο στη Μαδρίτη ενόψει της ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τους «16» του Champions League.

Η Παρί αποκλείστηκε με οδυνηρή ανατροπή κι όμως μετά το τέλος του ματς αρκετοί ποδοσφαιριστές θέλησαν να βγουν τη βόλτα τους όπως είχαν σχεδιάσει, υποχρεώνοντας τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να τους συνετίσει τηλεφωνικά και να τους κάνει να μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα