Λιονέλ Μέσι: Κατευθύνθηκε αμέσως στ' αποδυτήρια μετά την ήττα απ' τη Ρεν (vid)

Λιονέλ Μέσι: Κατευθύνθηκε αμέσως στ' αποδυτήρια μετά την ήττα απ' τη Ρεν (vid)

Newsroom
messi

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι κατευθύνθηκε προς το τούνελ, ενώ οι συμπαίκτες του παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα-σοκ με 2-0 της Παρί από τη Ρεν την Κυριακή (19/03).

Η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν και ηττήθηκε με 2-0 μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Μετά το κάζο κυκλοφόρησαν βίντεο με παίκτες της ομάδας του Παρισίου να χειροκροτούν τους πιστούς τους υποστηρικτές στην κερκίδα, κι άλλα που δείχνουν έναν εμφανώς απογοητευμένο Λιονέλ Μέσι να βαδίζει προς το τούνελ, ενώ οι συμπαίκτες του βρίσκονταν ακόμα στον αγωνιστικό χώρο. Από πολλούς αυτό ερμηνεύτηκε ως προμήνυμα αποχώρησης του Αργεντινού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από τον αγώνα με τη Ρεν, το όνομα του Μέσι έγινε δεκτό με αποδοκιμασίες από ορισμένους οπαδούς της PSG όταν ο εκφωνητής του «Parc des Princes» επιβεβαίωσε ότι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Αργεντινής λήγει το καλοκαίρι και το μέλλον του στη γαλλική πρωτεύουσα έχει τεθεί υπό σοβαρή αμφισβήτηση τους τελευταίους μήνες. Ο pulga έχει συνδεθεί με μια πιθανή επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, ενώ υπάρχει κι έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον από το MLS και τη Σαουδική Αραβία.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα