Χακίμι: Ο δικηγόρος του Μαροκινού χαρακτήρισε «ψευδή» την κατηγορία για βιασμό

Newsroom
Χακίμι: Ο δικηγόρος του Μαροκινού χαρακτήρισε «ψευδή» την κατηγορία για βιασμό

bet365

Ο δικηγόρος του Αχράφ Χακίμι υποστήριξε ότι η καταγγελία για βιασμό εναντίον του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι «ψευδής».

Μια 24χρονη γυναίκα κατηγόρησε τον Μαροκινό διεθνή αστέρα της Παρί, Αχράφ Χακίμι, ότι τη βίασε στο σπίτι του σε προάστιο του Παρισιού στις 25 Φεβρουαρίου. Οι Γάλλοι εισαγγελείς ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα για τον ισχυρισμό τη Δευτέρα και ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι η καταγγελία είναι ψευδής.

Σύμφωνα με την Le Parisien, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα την Κυριακή, αλλά δεν υπέβαλε μήνυση. Ο δικηγόρος του άσου, Φένι Κόλιν δήλωσε: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Είναι ήρεμος και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών».

«Ο σύλλογος υποστηρίζει τον παίκτη, ο οποίος αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες και εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη», ανέφερε από πλευράς της η PSG σε ανακοίνωσή της.

Η εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση στη Ναντέρ, ένα δυτικό προάστιο του Παρισιού, αρνήθηκε να σχολιάσει. Ωστόσο, κατήγγειλε ότι «οι πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί» στα μέσα ενημέρωσης «υπονόμευσαν τις απαραίτητες έρευνες για την ανακάλυψη της αλήθειας».

Το δημοσίευμα που περιγράφει λεπτομερώς τις κατηγορίες υποστηρίζει ότι ο Μαροκινός ενημερώθηκε για την έναρξη της έρευνας μόλις 90 λεπτά πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Best FIFA Football Awards στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα