Λιλ - Μπρεστ 2-1: Ανατροπή... Ευρώπης για τους Λιλουά

Ιάσονας Θεριός
Λιλ - Μπρεστ 2-1: Ανατροπή... Ευρώπης για τους Λιλουά

bet365

Πολύτιμο τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή μπόρεσε να πάρει η Λιλ, η οποία επικράτησε της Μπρεστ με 2-1 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μπορεί να... ίδρωσε, αλλά η Λιλ κατάφερε να αποφύγει την γκέλα και να πάρει την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπρεστ. Μάλιστα, με αυτό το τρίποντο διατήρησε τις ευρωπαϊκές της ελπίδες ζωντανές, αφού ανέβηκε στην 5η θέση της Ligue 1, που οδηγεί στο Conference League, στο -5 από την 4η Λανς. Τα πράγματα στράβωσαν νωρίς για τους Λιλουά, οι οποίοι μόλις στο 8ο λεπτό είδαν τον Ντιαλό να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται. Οι γηπεδούχοι μπορεί να παρέμειναν πίσω στο σκορ για τα επόμενα 52 λεπτά, όμως στο 60' ο Ντιακιτέ με ωραίο κεφαλιά ισοφάρισε. Η λύτρωση ήρθε στο 80ο λεπτό, με τον Αλεσάντρο να βρίσκεται στο σωστό σημείο στη σωστή στιγμή και να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα