Μπόελι: «Ζεστό» ενδιαφέρον για την αγορά του Στρασβούργου!

Ιάσονας Θεριός
Μπόελι: «Ζεστό» ενδιαφέρον για την αγορά του Στρασβούργου!

bet365

Σοβαρά ενδιαφέρεται να αγοράσει το 100% του Στρασβούργου, σύμφωνα με την Equipe, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, που ήδη έχει συναντηθεί και συζητήσει το θέμα με τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου.

Τα πάντα δείχνουν πως οι... περιπέτειες του Τοντ Μπόελι στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν μόλις αρχίσει. Ο Αμερικάνος επιχειρηματίας έχει ήδη αφήσει το σημάδι του στη Γηραιά Ήπειρο, αφού από τη στιγμή που εξαγόρασε την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι έχει επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια σε μεταγραφές και έχει καταφέρει να... αδρανοποιήσει το Financial Fair Play.

Σύμφωνα με την Equipe ωστόσο, ο επόμενος στόχος του είναι να επεκταθεί στο γαλλικό πρωτάθλημα, αγοράζοντας και το Στρασβούργο, το οποίο εδώ και χρόνια αναζητεί τις οικονομικές ενέσεις κάποιου επενδυτή. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο 55χρονος Αμερικάνος και ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου συναντήθηκαν και συζήτησαν επί του συγκεκριμένου θέματος, με τον πρώτο να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την εξαγορά του 100% του Στρασβούργου, το οποίο θα επιθυμούσε να μετατρέψει σε «θερμοκήπιο» δανεικών παικτών που ανήκουν στους Μπλε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα