Ligue 1: Πήρε ανάσα το Στρασβούργο, «κόλλησαν» στο μηδέν Νις και Ρεμς

Ιάσονας Θεριός
Ligue 1: Πήρε ανάσα το Στρασβούργο, «κόλλησαν» στο μηδέν Νις και Ρεμς

bet365

Σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Ανζέ μπόρεσε να πάρει το Στρασβούργο, που ανέπνευσε και βρέθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα σε Νις και Ρεμς.

Νίκη από ατόφιο χρυσάφι κατάφερε να πάρει το Στρασβούργο που επικράρτησε 2-1 της Ανζέ εντός έδρας, κατορθώνοντας να... ξεμυτίσει από τη ζώνη του υποβιβασμού της Ligue 1, βρισκόμενο πλέον στο +2 από τη 17η Τρουά. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Χαμπίμπ Ντιαλό που με όμορφο τελείωμα στο 14ο και κοντινή κεφαλιά στο 42ο λεπτό έθεσε γερές βάσεις τριπόντου ήδη από πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ανζέ, που παραμένει 20η, ήταν να μειώσει στο 73' χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπενταλέμπ.

Νωρίτερα, Νις και Ρεμς αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και «κόλλησαν» στο 0-0, σε ένα ματς που αμφότερες θα μπορούσαν να βρουν κάποιο γκολ. Σπουδαία ευκαιρία να κρίνει το ματς σπατάλησε στο 55΄ ο Μπάλογκαν για τους φιλοξενούμενους, αστοχώντας από την άσπρη βούλα. Στην 7η θέση παραμένει η Νις, στη 10η η Ρεμς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα