Ligue 1: Πήρε ανάσα το Στρασβούργο, «κόλλησαν» στο μηδέν Νις και Ρεμς

Ιάσονας Θεριός
Ligue 1: Πήρε ανάσα το Στρασβούργο, «κόλλησαν» στο μηδέν Νις και Ρεμς

bet365

Σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Ανζέ μπόρεσε να πάρει το Στρασβούργο, που ανέπνευσε και βρέθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα σε Νις και Ρεμς.

Νίκη από ατόφιο χρυσάφι κατάφερε να πάρει το Στρασβούργο που επικράρτησε 2-1 της Ανζέ εντός έδρας, κατορθώνοντας να... ξεμυτίσει από τη ζώνη του υποβιβασμού της Ligue 1, βρισκόμενο πλέον στο +2 από τη 17η Τρουά. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Χαμπίμπ Ντιαλό που με όμορφο τελείωμα στο 14ο και κοντινή κεφαλιά στο 42ο λεπτό έθεσε γερές βάσεις τριπόντου ήδη από πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ανζέ, που παραμένει 20η, ήταν να μειώσει στο 73' χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπενταλέμπ.

Νωρίτερα, Νις και Ρεμς αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης και «κόλλησαν» στο 0-0, σε ένα ματς που αμφότερες θα μπορούσαν να βρουν κάποιο γκολ. Σπουδαία ευκαιρία να κρίνει το ματς σπατάλησε στο 55΄ ο Μπάλογκαν για τους φιλοξενούμενους, αστοχώντας από την άσπρη βούλα. Στην 7η θέση παραμένει η Νις, στη 10η η Ρεμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα