Ligue 1: Επιστροφή στις νίκες για Λυών και Λιλ

Newsroom
Ligue 1: Επιστροφή στις νίκες για Λυών και Λιλ

bet365

Με νίκες συνέχισαν στη Ligue 1 Λυών και Λιλ, καθώς αμφότερες επικράτησαν με 3-1 των Τρουά και και Ρεν αντίστοιχα για να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης.

Η πίεση για έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν συνεχίστηκε από τη Λιλ, η οποία επικράτησε 3-1 στην έδα της Ρεν και την πλησίασε στο -2 από την έκτη θέση. Παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων με τον Γκουρί στο 1΄, η Λιλ κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στο β΄μέρος και να πάρει το διπλό. Αρχικά ο Ζεγκροβά ισοφάρισε στο 59΄, ο Καμπέλα έφερε τούμπα το ματς στο 85΄, ενώ ο Γκόμες πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα στο 90+3΄.

Πιο δύσκολο είναι το έργο της Λυών, η οποία ωστόσο δεν χάνει την πίστη της και επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 απέναντι στην Τρουά για να μειώσει την απόσταση από την πρώτη πεντάδα στους οκτώ βαθμούς. Ο Μπαρκολά άνοιξε τον δρόμο της νίκης στο 43΄, προτού ο Τσέρκι διπλασιάσει τα τέρματα των Λιονέ στο 59΄. Το γκολ του Ρόνι Λόπες τρία λεπτά αργότερα έβαλε εκ νέου στο παιχνίδι την Τρουά, αλλά ο Λακαζέτ φρόντισε να ρίξει ταφόπλακα στις ελπίδες της διαμορφώντας το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα