Παρί: Ο Σκρίνιαρ συμφώνησε για μεταγραφή ως ελεύθερος το καλοκαίρι

Παρί: Ο Σκρίνιαρ συμφώνησε για μεταγραφή ως ελεύθερος το καλοκαίρι

bet365

Το deal που «χάλασε» το περασμένο καλοκαίρι λόγω οικονομικών διαφορών μεταξύ Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν θα γίνει πραγματικότητα το 2023, αφού ο Μίλαν Σκρίνιαρ σύμφωνα με την «Equipe» συμφώνησε να μετακομίσει στο Παρίσι ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σπουδαία μεταγραφή και μάλιστα, χωρίς να πληρώσει ούτε ευρώ σε άλλον σύλλογο πραγματοποιεί η Παρί Σεν Ζερμέν για την επόμενη σεζόν, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μίλαν Σκρίνιαρ που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε το πρόβλημα ήταν η απόσταση στο οικονομικό κομμάτι που χώριζε τους Παριζιάνους με την Ίντερ για τον Σλοβάκο στόπερ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Equipe», αυτή τη φορά ο δρόμος ανοίγει διάπλατα καθώς ο Σκρίνιαρ απέρριψε την τελευταία πρόταση ανανέωσης στους Νερατζούρι και δεδομένου ότι βρίσκεται στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, επικοινώνησε εκ νέου με την Παρί και είπε το «ναι» για να μετακομίσει ως ελεύθερος στη γαλλική πρωτεύουσα.

Από την πλευρά της η Ίντερ προκειμένου να μην τον χάσει για το τίποτα, δεν αποκλείεται να βάλει πωλητήριο από τώρα στον Σλοβάκο σε τιμή της τάξης των 10-15 εκατομμυρίων ευρώ, σενάριο το οποίο οι Παριζιάνοι έχουν στο μυαλό τους.

Ο Σκρίνιαρ μετράει 26 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, παίζει από το 2017 στους Μιλανέζους και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα