Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί από το «Παρκ ντε Πρενς» μετά από «όχι» του δήμου σε ενδεχόμενη πώληση

Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί από το «Παρκ ντε Πρενς» μετά από «όχι» του δήμου σε ενδεχόμενη πώληση

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί από το «Παρκ ντε Πρενς» μετά από «όχι» του δήμου σε ενδεχόμενη πώληση

bet365

«Παρκ ντε Πρενς» τέλος για την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με το ESPN, αφού η δήμαρχος του Παρισιού ανακοίνωσε πως το στάδιο δεν είναι προς πώληση.

Τις διαδικασίες αναζήτησης νέας... στέγης φαίνεται πως θα αναγκαστεί να ξεκινήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία σύμφωνα με το ESPN θα αποχωρήσει από το «Παρκ ντε Πρενς». Κι αυτό διότι η δήμαρχος του Παρισιού ανακοίνωσε πως το στάδιο δεν πωλείται.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας αγωνίζονται στο γήπεδο αυτό από το 1970, ήδη έχουν επενδύσει 85 εκατομμύρια σε εργασίες βελτίωσής του, ενώ φαίνεται πως ήταν έτοιμοι να διαθέσουν ακόμα 500 εκατομμύρια ευρώ για την επέκτασή του. Δήμος και σύλλογος υπήρξαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για κάποιο διάστημα, από τις οποίες όμως δεν προέκυψε κάποια συμφωνία.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το "Παρκ ντε Πρενς" δεν είναι προς πώληση και δεν θα πωληθεί. Αυτή είναι η αυστηρή και οριστική μας θέση. Το στάδιο αποτελεί μια εξέχουσα κληρονομιά της πόλης μας», δήλωσε η δήμαρχος, Αν Ινταλγκό.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η δήμαρχος βάζει τέλος ξαφνικά και οριστικά στις συζητήσεις που είχαμε εδώ και πολύ καιρό για την πώληση, με τον σύλλογο να αναγκάζεται δυστυχώς να προωθήσει εναλλακτικές επιλογές όσον αφορά το σπίτι μας, αποτέλεσμα στο οποίο φυσικά δεν ελπίζαμε εμείς ή οι οπαδοί μας», ανέφερε το club από την πλευρά του.

Παρ'όλα αυτά, η Ινταλγό ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά την επέκταση του σταδίου, ενδεχόμενο το οποίο αναμένεται να απορρίψει ο σύλλογος, από τη στιγμή που το «Παρκ ντε Πρενς» δεν θα του ανήκει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα