Πελέ: Το συγκινητικό μήνυμα του Ανρί για τον θάνατο του «Βασιλιά»

Newsroom
Πελέ: Το συγκινητικό μήνυμα του Ανρί για τον θάνατο του «Βασιλιά»

bet365

Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πελέ σε ηλικία 82 ετών, ο Τιερί Ανρί του απέτισε έναν συγκλονιστικό φόρο τιμής, διαβεβαιώνοντας ότι η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πελέ σε ηλικία 82 ετών, τα αφιερώματα, τα λόγια καρδιάς, οι αποχαιρετισμοί στον «Βασιλιά» πολλαπλασιάζονται. Ο Τιερί Ανρί βρήκε τον χρόνο να θυμηθεί το σημάδι που άφησε ο τρεις φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, μετά τη νίκη της Λανς επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο θρύλος της Γαλλίας και της Άρσεναλ συγκίνησε με τα λόγια του on air στο μικρόφωνο του Prime Video.

«Είναι πραγματικά λυπηρό. Ο βασιλιάς είναι νεκρός, αλλά αυτός ο βασιλιάς είναι αιώνιος. Όσο υπάρχει ποδόσφαιρο, όσο υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μιλάμε πάντα για τον Πελέ. Είναι μια έμπνευση για όλες τις γενιές, ό,τι κι αν συμβεί, μέχρι το τέλος του χρόνου. Όλοι ήταν Βραζιλιάνοι εκείνη την ημέρα. Ο Πελέ σημαίνει πολλά για το ποδόσφαιρο. Αλλά μερικοί θρύλοι δεν πεθαίνουν και θα είναι πάντα για τη ζωή. Σε ευχαριστώ για όλα»

Δείτε το βίντεο:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα