Κομολί για Τσιγγάρα: «Εχει τεράστια ψυχικά αποθέματα, πονούσε πολύ»

Newsroom
Κομολί για Τσιγγάρα: «Εχει τεράστια ψυχικά αποθέματα, πονούσε πολύ»

bet365

Ο Νταμιάν Κομολί, διευθυντής ποδοσφαίρου της Τουλούζ, μίλησε για τον Χάρη Τσιγγάρα και πώς οδηγήθηκαν στην απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Χάρης Τσιγγάρας, αφού λίγο μετά την μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ με τη μορφή του δανεισμού (το club της Γαλλίας διατηρεί οψιόν αγοράς) υπέστη διάστρεμμα και όταν αποθεραπεύτηκε κλήθηκε, λίγο αργότερα, να περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς.

Ετσι ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα και ο Νταμιάν Κομολί, διευθυντής ποδοσφαίρου της, μίλησε για την κατάστασή του. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ψυχικά αποθέματα. Πονούσε πολύ, αλλά δε μας το είπε. Ηθελε τόσο πολύ να πετύχει, όμως διαπιστώσαμε ότι δεν είναι ο παίκτης τον οποίο είχαμε υπογράψει (σ.σ. λόγω των πόνων του)», σχολίασε αρχικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Και συνέχισε για τον 22χρονο μέσο. «Αφού μιλήσαμε μαζί του καταλάβαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τον στείλαμε να δει έναν ειδικό, και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα