Κελαϊφί: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Παρισιού δεν μας θέλει στο ''Παρκ ντε Πρενς'', μας πιέζει να αποχωρήσουμε»

Κελαϊφί: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Παρισιού δεν μας θέλει στο ''Παρκ ντε Πρενς'', μας πιέζει να αποχωρήσουμε»

Newsroom
Κελαϊφί: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Παρισιού δεν μας θέλει στο ''Παρκ ντε Πρενς'', μας πιέζει να αποχωρήσουμε»

bet365

Σε μία συνέντευη που παραχώρησε στην Marca ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε για το πρόβλημα της Παρί Σεν Ζερμέν με το Δημοτικό Συμβούλιο του Παρισιού για το «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμένρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το θέμα του γηπέδου που ταλαιπωρεί τους Παριζιάνους και απασφάλισε κατά του Δημοτικού Συμβουλίου του Παρισιού στον οποίο ανήκει το γήπεδο.

Ο Καταριανός επικεφαλής της Παρί τόνισε πως η στάση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει κουράσει τους Παριζιάνους που έχουν επενδύσει και χρήματα στο γήπεδο ενώ δεν είναι καν δικό τους. Επεσήμανε πως, παρ' ότι θέλουν να παραμείνουν στο γήπεδο, έχουν αρχίσει να εξετάζουν σοβαρά κι άλλες εναλλακτικές, επειδή τους έχει προβληματίσει πολύ η στάση αυτή της δημοτικής αρχής του Παρισιού στο συγκεκριμένο θέμα και οι υποσχέσεις που δίνει και δεν τηρεί.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Αλ Κελαϊφί:

«Η πρώτη μας επιλογή είναι να μείνουμε στο γήπεδο, αλλά νομίζω πως το δημοτικό συμβούλιο δεν μας θέλει εκεί. Μας πιέζουν να φύγουμε. Διαφωνούμε μαζί τους πέντε χρόνια τώρα. Κάθε φορά είναι οι ίδιες ψεύτικες υποσχέσεις. Σήμερα, αύριο, αυτές τις εκλογές, τις επόμενες... Μας κούρασε αυτό. Θέλουμε μία δίκαιη συμφωνία. Αγαπώ το ''Παρκ ντε Πρενς'', είναι η ιστορία μας και το σέβομαι περισσότερο από τίποτε άλλο, και το να μείνουμε ήταν πάντα η πρώτη μας επιλογή. Αλλά δεν νομίζω πως μας θέλουν εδώ. Έχουμε επενδύσει 80 εκατ. ευρώ στο γήπεδο, χωρίς να είναι στην ιδιοκτησία μας. Ποιος άλλος θα έκανε κάτι σαν κι αυτό; Θέλουμε ένα γήπεδο όπως οι υπόλοιπες ομάδες, χρειαζόμαστε να αυξήσουμε το εισόδημά μας, να έχουμε ένα καλύτερη γήπεδο για τους οπαδούς μας, και να έχουμε περισσότερους φιλάθλους να έρχονται απ' ότι μπορούμε τώρα να εξυπηρετήσουμε. Το δημοτικό συμβούλιο νομίζει πως αστειυόμαστε, αλλά εμείς δεν το κάνουμε αυτό και λαμβάνουμε υπόψιν κι άλλες επιλογές πολύ σοβαρά. Μελετάμε άλλες εναλλακτικές, επειδή θεωρώ πως δεν είμαστε πλέον ευπρόσδεκτοι στο ''Παρκ ντε Πρενς''. Παίζουν μαζί μας και έχουμε κουραστεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα