Ποτσετίνο για Παρί: «Αχάριστος σύλλογος»

Ποτσετίνο για Παρί: «Αχάριστος σύλλογος»

Ποτσετίνο για Παρί: «Αχάριστος σύλλογος»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξαπέλυσε τα πυρά του στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας λόγο για αχαριστία των Παριζιάνων προς τον εκάστοτε προπονητή, ο οποίος πιστώνεται την ευθύνη μόνο στις ήττες.

Η συνεργασία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν κύλησε όπως περίμεναν και οι δύο πλευρές όταν την επισημοποίησαν στις αρχές του 2021. Ο Αργεντινός τεχνικός και πρώην παίκτης του κλαμπ έχασε το πρωτάθλημα στην πρώτη του (μισή) σεζόν και απέτυχε να οδηγήσει τους Παριζιάνους πέραν των «16» του Champions League την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Το «γυαλί» πάντως στη σχέση τους είχε ραγίσει πολύ πριν ο «Ποτς» αποτελέσει παρελθόν το περασμένο καλοκαίρι και από την πλευρά του, γίνεται λόγος για αχαριστία του συλλόγου προς τον προπονητή.

Μιλώντας στη «Marca», ο 50χρονος coach, ο οποίος παραμένει ανενεργός αλλά ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους πάγκους μέσα στο 2023, δήλωσε πως δεν έλαβε ποτέ τα εύσημα στις νίκες της ομάδας και πως αντίθετα, ήταν πάντα εκείνος που δεχόταν πρώτα τα «πυρά» στις ήττες.

«Συμφωνώ απόλυτα, ήταν αχάριστος ο πάγκος της Παρί. Όλοι υποτιμούν τη δουλειά του προπονητή σε αυτή την ομάδα. Ειδικά όταν κερδίζαμε, ήταν πάντα χάρη στο ατομικό ταλέντο, ενώ όταν χάναμε έφταιγε μόνο ο προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα