Στρασβούργο - Μαρσέιγ 2-2: Ούτε τώρα οι Μασσαλοί

Βασίλης Μπαλατσός
Στρασβούργο - Μαρσέιγ 2-2: Ούτε τώρα οι Μασσαλοί

bet365

Η Μαρσέιγ συνεχίζει το αρνητικό της σερί, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με το Στρασβούργο με 2-2 και έχει μια ισοπαλία και τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Γύρισαν στο ματς από το 0-2 οι γηπεδούχοι.

Η Μαρσέιγ έφτασε κοντά στο πρώτο της τρίποντο μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη μέσα στο Στρασβούργο, όμως ο «από μηχανής Θεός» Κέβιν Γκαμεϊρό χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (2-2). Οι Μασσαλοί προηγήθηκαν με 0-2, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλία.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Πάου Λόπες εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του, ο Ντιένγκ έφυγε ανάμεσα στο δίδυμο των κεντρικών αμυντικών των γηπεδούχων και με... ακροβατικό τελείωμα μετέτρεψε το γέμισμα του Ισπανού τερματοφύλακα σε ασίστ.

Στο 34' οι Μαρσεγέζοι έκρυψαν τη μπάλα. Εξαιρετικό ανέβασμα του Μπεμπά από τα δεξιά, εξαιρετική κάθετη του Ουντέρ, ο Ντιένγκ έσπασε την μπάλα στον Κλάους, ο οποίος έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και ο Καμπορέ έκανε το 2-0.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν εκ νέου στο ματς στο 75' όταν ο Μπελγκράντ έβγαλε τη σέντρα, ο Μοθίμπα βρήκε χώρο κοντρόλαρε και εκτέλεσε μέσα από την περιοχή. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαμεϊρό με φανταστικό σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 2-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα