Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά 4-3: Ματσάρα με νικητές τους πρωταθλητές

Ιάσονας Θεριός
Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά 4-3: Ματσάρα με νικητές τους πρωταθλητές

bet365

Φοβερό παιχνίδι στο «Parc De Princes» γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις, με την Παρί Σεν Ζερμέν των αστέρων να καταφέρνει να επικρατήσει της αξιόμαχης Τρουά με 4-3.

Παρί Σεν Ζερμέν και Τρουά προσέφεραν στο Παρίσι ένα πολύ χορταστικό ματς για τη Ligue 1, γεμάτο ανατροπές σκηνικού και γκολάρες. Οι πρωταθλητές κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη με 4-3.Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο τρίτο λεπτό «πάγωσαν» το «Parc De Princes» με τον Μαμά Μπαλντέ. Ο 26χρονος φορ εκμεταλλεύτηκε το στρώσιμο του Ρόνι Λόπεζ και με εντυπωσιακό βολέ τράνταξε τα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Στο 24' οι Παριζιάνοι απάντησαν. Ο Σολέρ έκανε τη διαγώνια κίνηση μέσα στην περιοχή, πήρε την άψογη κάθετη του Νεϊμάρ και σκόραρε σε κενή εστία, έχοντας πρώτα αποφύγει τον γκολκίπερ της Τρουά, Γκαλόν. Το πρώτο μέρος έληκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο 52ο λεπτό όμως, το σύνολο του Ιρλέ σόκαρε εκ νέου τους γηπεδούχους. Ο Μπαλντέ, και πάλι, υποδέχθηκε την πάσα του Οντομπέρτ από τα αριστερά και με πολύ όμορφο τελείωμα χάρισε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση της Παρί ήταν άμεση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μέσι σκόραρε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, επαναφέροντας την ισορροπία στο παιχνίδι. Στο 62' μάλιστα η ομάδα του Γκαλτιέ κατόρθωσε να προηγηθεί για πρώτη φορά στο ματς. Μέσι και Νεϊμάρ συνεργάστηκαν,με τον πρώτο να περνάει εξαιρετική κάθετη και τον δεύτερο να κάνει το 3-2 με «κεραυνό» εντός περιοχής.

Στο 75ο λεπτό οι πρωταθλητές πήραν αέρα δύο τερμάτων. Ο Μπαπέ έκανε το... σόλο, μπήκε στην περιοχή της Τρουά και κέρδισε το πέναλτι αφού ο Γκαλόν τον ανέτρεψε. Ο 23χρονος αστέρας ήταν αυτός που ανέλαβε και την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν το... έβαλαν κάτω και κυνήγησαν το παιχνίδι. Αυτό που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν σε 4-3. Ο Ριπάρ έκανε το γρισμα και ο Παλαβέρσα από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το τρίποντο αυτό χάρισε στην Παρί, που βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, απόσταση πέντε βαθμών από τη δέυτερη Λανς. Η Τρουά από την άλλη παρέμεινε στην 11η θέση της Ligue 1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα