Λανς - Τουλούζ 3-0: Συνεχίζει να... κυνηγά την Παρί

Ιάσονας Θεριός
Λανς - Τουλούζ 3-0: Συνεχίζει να... κυνηγά την Παρί

bet365

Το χατ τρικ του Οπέντα απέναντι στην Τουλούζ χάρισε ακόμη μια νίκη (3-0) στη φοβερή φέτος Λανς που εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία της Ligue 1 και να... καταδιώκει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον... χαβά της η Λανς. Η ομάδα του Φρανκ Εζ θριάμβευσε στην πρεμιέρα της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1, επικρατώντας εντός έδρας της Τουλούζ με 3-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Οπέντα που πέτυχε χατ τρικ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό των παικτών τους, ο Βέλγος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο 22χρονος «χτύπησε» ξανά στο 87' και στις καθυστερήσεις του ματς, τελειώνοντας και τις δύο φορές ψύχραιμα τις φάσεις εντός περιοχής.

Η Λανς έφτασε έτσι στο τρίτο συνεχόμενο τρίποντό της και συνεχίζει να βρίσκεται στο... κυνήγι της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι 2η στη βαθμολογία, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές και περιμένει να δει αν θα τα καταφέρουν αύριο (29/10) απέναντι στην Τρουά. Η Τουλούζ από την άλλη παρέμεινε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα